Hello world!

Welkom bij Peuter Contact,

Na 14 jaar ervaring met gastouderopvang met baby’s en peuters en de laatste jaren ook gezinsbegeleiding als Coach wil ik hierbij bekend maken, dat ik vanaf 1 april ook ga werken met een unieke combinatie van peuterspeel,  vve programma voor peuters en kleuters en coaching. Ik ga een pilot doen voor kleinschalige peuterspeelochtenden met coaching en zelf expressie zoals drama, dans, spel, taalontwikkeling en het belang van lichaamshouding bij sociale vaardigheden in Boskoop.

Door de speelse begeleiding en coaching zullen jonge kinderen sociale vaardigheden, taal, woordenschat, emotie uiting en beheersing en talent ontwikkeling spelenderwijs oefenen. Zichzelf leren uiten door dans, drama, creativiteit, knutselen, vrij fantasierijk spel, oefeningen voor sociale vaardigheden en woordenschat en bouwwerken of constructies maken staan centraal.

Leren = een proces – Leren = Doen – Spelen = Leren!

Net zoals bij Clàistinn Gastouderopvang staat ook bij Peuterochtenden de individuele ontwikkeling en aandacht centraal!

Ik kies voor een kleinschaligheid met een groepje van maximaal 6 kindjes op de vrijdag (3 en 4 jarige kinderen) voor de beste begeleiding.

Kan jouw peuter/kleuter wat steun en stimulatie of extra uitdaging gebruiken omdat het al toe is aan school en nog moet wachten?

Houdt de website die in opbouw is goed in de gaten. We doen binnenkort een speciaal aanbod!

 

 

Leave a Reply